Op zoek naar een hovenier in Sittard?

Als hoveniersbedrijf kunnen we u helpen met diverse tuinwerkzaamheden in Sittard en omgeving. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, het aanleggen van een bedrijfstuin of zelfs het creëren van een prachtige zwemvijver, onze hoveniers zijn er voor u.

Op zoek naar een hovenier in Sittard?

Als hoveniersbedrijf kunnen we u helpen met diverse tuinwerkzaamheden in Sittard en omgeving. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, het aanleggen van een bedrijfstuin of zelfs het creëren van een prachtige zwemvijver, onze hoveniers zijn er voor u.

Waar kunnen wij als hoveniersbedrijf mee helpen?

Tuinontwerp

Voor een nieuw tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen en budget staan onze hoveniers voor u klaar. Samen met u creëren we een ontwerp dat perfect past bij de stijl en functionaliteit die u voor ogen heeft. Het tuinontwerp wordt uw eigendom.

U kiest zelf of u de tuin door ons laat aanleggen, het zelf doet of voor een andere hovenier kiest.

Tuinaanleg

Van bestrating tot grondwerk en van beplanting tot het plaatsen van schuttingen, onze hoveniers verzorgen de complete tuinaanleg. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin op professionele wijze wordt gerealiseerd.

Groenaanleg - Onze hoveniers weten alles van grondwerk, beplantingen, gras en bomen. We beschikken over eigen materieel waarmee we elke tuin de gewenste vorm kunnen geven.

Verhardingen - Verhardingen zijn er in honderden soorten en prijsklassen. Asfalt, natuurstenen, betonstenen, gebakken stenen, keramische tegel en grind. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bouwkundige elementen - Bloembakken, muurtjes, vlonders, pergola's en andere elementen van hout of steen leggen we vakkundig aan. Uiteraard leveren we ook buiteninterieur. We helpen u graag bij het uitzoeken.

(Zwem)vijvers en water - Stromend water of een (zwem)vijver geeft veel tuinen net dat beetje meer sfeer. Florack Tuinarchitectuur bouwt (zwem)vijvers in alle maten en vormen, met of zonder fonteintjes en stromend water. Ook leggen we (volautomatische) beregeningsinstallaties aan.

Verlichting - Verlichting is een belangrijke sfeermaker in de tuin. We leveren en installeren uit een breed scala aan armaturen.

Omheiningen en hekwerken - Ook voor omheiningen, hekwerken en poorten kunt u bij Florack Tuinarchitectuur terecht.

Tuinonderhoud

Voor tuinonderhoud, zoals het snoeien van bomen, verzorgen van het gazon en algemeen onderhoud, kunt u vrijblijvend een beroep doen op onze vakkundige hoveniers. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door in topconditie verkeert.

Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van uw wensen en de verschillende te onderhouden elementen met bijbehorende aantallen en arealen.

Op basis van deze gegevens stellen we vrijblijvend een gespecificeerd onderhoudsplan samen.

Hier geldt: alle vrijheid voor u. Aan de hand van dit onderhoudsplan kunt u kiezen voor het aanpassen van frequenties, of het al dan niet zelf uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.

Bedrijfstuin

Ook voor de aanleg en het onderhoud van een representatieve bedrijfstuin kunt u onze hoveniers inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin een visitekaartje wordt voor uw onderneming.

Zwemvijver

Wilt u graag een zwemvijver in uw tuin? Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Op zoek naar een hovenier in Sittard of omgeving?

Als u op zoek bent naar een hovenier in Sittard en omgeving, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Ons hoveniersbedrijf biedt een uitgebreide service voor al uw tuinwensen. Of het nu gaat om tuinrenovatie, boomverzorging, of het plaatsen van bestrating en schuttingen, onze vakmensen staan voor u klaar.

Op zoek naar het optimale tuingevoel?
Wij denken met u mee